Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Silent77 #47928 üzenetére

    Szerintem az eBay-es védelem a PayPal-lal sokkal jobb és az eladók is sokkal segítőkészebbek. eBay-en minden vitás esetet meg lehet beszélni az eladókkal, mintha csak rettegnének a negatív értékeléstől, ezzel szemben Alin nekem borzasztóan rosszak a tapasztalataim (reklamáció esetén konkrétan le sem szoktak sz@rni, amíg nem nyitok dispute-ot). Ha jól tudom, akkor utóbbi helyen ráadásul 60 napig nem tudsz semmi érdemlegeset lépni, míg paypalos fizetőhelyen én még egyszer sem vártam 45 napnál tovább (tudom, hogy már tovább él a védelem, de ha nem kapok meg valamit, akkor legkésőbb a 40. nap környékén írok az eladónak).

    Szóval tudom, hogy szubjektívek a tapasztalataim, de nekem sokkal jobban bevált az eBay. Pedig mindkét helyen csak olyanoktól rendelek, akiknek nagyon sok pozitív visszajelzésük van.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó ASUS, HP és egy N100-as mini PC, m.2 ssd-k és házak, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák