Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz Paxker315 #185655 üzenetére

    Nekem se működik állítólag azért mert már használtam, viszont a nagyobbak működnek.

    Úgyis van most az akciós jó minőségű cipő is meg direkt kerestem különlegesebb téli cipőt is ennyiért megéri.

    Men Hiking Boots Winter Warm Plush Snow Boots Waterproof Outdoor Non-Slip Men's High-Top Casual Shoes Sneakers Size 40-48

    [link]

    Korábban meg rendeltem a "Li-Ning legendásan jó futócipője"-t

    Egy igazi gyors cipő, elég könnyű, mégis kényelmes, akár félmaratonra is használható, arra próbáltuk mi is. A cipő legendásan olcsó volt sok ideig, aztán felment az ára, az újabb modell meg sokkal drágább volt. Most a Rouge Rabbit IV, V és VI modellek is egy árban vannak, csomóféle színben, elég tág méretválasztékban és fantasztikus áron. Egy párt már meg lehet venni 14 200 forintért, amennyiért itthon egy sima utcai cipőt kapunk, abból sem egy kifejezetten minőségi darabot, ezek a futócipők viszont nagyon jók, akár utcai viseletre is.

    A márkás futócipőim átlagára már 30-40 ezer forint körül vannak, viszont ezt a Li-ninget baromi olcsón lehet most rendelni. Az eladó a kosárban ad rá automatikus kedvezményt, továbbá a BEST6 kódot kell beütni hozzá, amivel már csak 14 200 Ft-ba kerül a cipő. Ha pedig többet vásárolunk, akkor még egy kicsivel olcsóbb a 828LN10 kuponkódot beütve.

    Az áruház
    [link]

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák