Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz teo77 #7611 üzenetére

    Ezek elvárhatók az új OS-től, de sztem a mostani leak-hez képest drasztikus újdonságok már nem lesznek. Ilyen értelemben kizárt, hogy megváltás legyen -bár továbbra sem értem ezt a szót ebben az összefüggésben.
    Az android appok így a leak-kel (és most a .1055-re gondolok, nem a .1925-re, ahol sok esetben nem futnak az apk-k, meg van sok bug) rendkívül egyszerűen futtathatók, file kezelőből elindítod, települ, kész. Kizárt , hogy ez más irányt venne a hivatalos OS-sel majd, és az is kizártnak tekinthető, hogy a Play Store megjelenik (vagy mi a neve) - megjegyzem: hál' Istennek.

    w3eh
    a helyedben Angliából vennék, mondjuk a Carphone Warehouse-tól. USA -t nem erőltetném, sztem felesleges. vagy ott van Icezozo, írj rá egy privátot, hátha van neki. A nyelv miatt ne aggódj, át lehet állítani , a Rom minden nyelvkészletet tartalmaz. STl100-1 és 2 modellekben gondolkoznék (ezért nem kéne USA-ból 100-3). Ha független a teló, a Sim-en múlik, hogy OTA jön-e a frissítés. De Sachesivel bármilyen környező országbéli OS feltehető gond nélkül. Szóval az OS frissítés nem téma igazából..

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák