Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa134

    addikt

    válasz jss #3674 üzenetére

    1-2: igen, fut. Leszedsz a netről egy google maps apk-t (ala android), felmásolod a telefonra, ott a file kezelőben megkeresed, hosszan ráböksz, telepítés. Apk-t direkt tudsz intézőből telepíteni a telefonodon. Keress vmi régebbi verziót, futni fog!
    Van több online és offline navi is, ingyenes és offline pl a Navfree, a BB Worldben megtalálod. Nem tudom, USA map milyen, itt Európában jó. hangosan navigál, ingyenes és offline. Aztán van Mireo Dont panic, szintén BB World, fizetős, profi, offline.
    3-4. alapvetően BB10 telefonhoz nem kell BIS, mármint ahhoz, hogy netre menjen vagy email működjön. USA-ban is így kell lennie, de pl nálunk a T-nél kell BIS előfizetés ha BBM-et akarsz használni (wifin kívül). USA-ban nem hiszem, hogy ilyen lenne de egy kérdést megér a szolgáltatódnál - tehát max a BBM lehet érintett de sztem 99,9% hogy nincs ilyen.
    Ha használt BB10-et veszel nem kell aggódni regisztráció miatt, Blackberry ID-t tudsz csinálni újat, nincs semmi ami az előző tulajhoz láncolná a készüléket. Annyit kérj az eladótól, hogy csináljon egy full törlést a telefonon (gyári alaphelyzet visszaállítása - magyarul biztonsági adattörlés néven fut). Ekkor nem érhet meglepetés, készülék jelszó, ilyesmi, hanem egy szűz telefont fogsz kapni ami arra vár, hogy belakd :)

    Avanti Roma

Új hozzászólás Aktív témák