Új hozzászólás Aktív témák

  • tezsparker13

    tag

    Na egy kis breaking news.
    Azoknak akik olvasgatják a topikot a telefon után érdeklődve. Rólam annyit, hogy van otthon minden apple termék és 3-4évig használtam is a teleont.
    BB Q10:

    Küldső: Nem kelt olyan érzést, mint az üveges 4 vagy épp a fém 5s, de! (mindig van egy de... tudjátok) nagyon prémium műanyag. Nem nyeklik, mozog, zörög. Masszív! Hátap nagyon finom.

    Kijelző: Színre szerintem nem rossz. AMOLED szép. iPhone szerintem kicsit jobb, meg finomabban megy, érzékenyebb. Bár összességében jó a Q10-é szerintem. (élvezhető)

    Bill: ide nem írok semmit, mert tényleg inkorrekt lenne. Eszméletlen....

    Szoftver: HUB-ot említeném meg... Nagyon jó! Hasznos! Semmi csili-vili...hétköznapi használatot nagyon megkönnyíti. Tökéletes, ha lehet ilyet mondani!

    Összegezve szerintem : Nem mondom, hogy jobb mint egy iPhone, más! Azonban nekem nagyon tetszik és nagyon élvezem! Nem cserélném vissza! Meg vagyok vele elégedve. Megszerettem.
    Olyan embereknek ajánlott, akik tényleg információ áramlásra használják a telefont. Nem felvágásra - és itt megjegyzem, hogy azért elegánsabb egy tárgyalás kellős közepén egy ilyet kirántani a zsebedből, mint egy iPhont - és nem játékokra, filmezésre... Ez a telefon olyan embereket hódít meg akik rengeteget leveleznek. Legyen az gmail, whatsapp, BBM, stb... Netet nem tördeli, szépen viszi, szóval vonatot, híreket bármit meg lehet rajta nézni, de azért egy könyvet nem ezen olvasnék el.

Új hozzászólás Aktív témák