Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz kekkola #5213 üzenetére

    Ezzel én is egyetértek. Ráadásul szerintem a BB elkövette azt a hibát is sajnos, hogy a Classic esetén semmi sem utalt arra az árazásban, hogy ez egy hardverét, nyers erejét tekintve középkategória körüli telefon lenne, mert csúcshardver áron lett eladva. És ezt a megjelenéskor sokan fel is rótták neki, hogy nincs azzal gond, ha kiadnak egy gyengébb hardverű telefont, de annak nem ennyi az ára.
    Persze ugyanakkor meg szerintem abból is valamilyen szintű felháborodás lett volna, ha azt mondják hogy jó, a Classic meg nem lesz képes androidos appokat futtatni, akkor meg az lett volna a baj. Így végső soron szerintem mindig ugyanoda kanyarodunk vissza, hogy az volt a hibás döntés, hogy azzal a hardverrel jött ki a Classic.

    Ceftriaxone: persze, a Passporton egészen más a helyzet, ez igaz, de a logoutos srác Classicot kapott és azzal kapcsolatban fogalmazta meg a tapasztalatait. Gyakorlatilag nekem is az a véleményem, hogy ha már implementálják az androidos appok futtatásának a lehetőségét, akkor azt tényleg legalább olyan szinten érdemes csinálni, mint ahogy a Passporton megoldották. Úgy teljesen használható szerintem. Éppen írtam is korábban, hogy gyakorlatilag nem tudom megkülönböztetni, ami az indulási sebességet illeti, hogy androidos vagy natív alkalmazás indul-e el. Néha tapasztalok benne diszfunkciókat, de egy emulált környezetnél szerintem nem is várom el azt, hogy 100%-os legyen.
    Tehát ahogy kekkola is írta: "Szvsz. a Passportnál gyengébb hardverrel nem szabadna kiadni olyan BB-t, ami androidot is képes futtatni." Ezzel szerintem én a magam részéről teljesen egyet tudok érteni.

Új hozzászólás Aktív témák