Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz turbulencia8 #1470 üzenetére

    Sok mindenben elég buta hozzá képest. Azt mondanám neked, hogy a WP most kb annyira okos/buta, mint amilyen a 10.0 volt a mostanihoz képest. Látszik hogy jó, de még elég sokat van hova fejlődni.
    Alkalmazásellátottsága jobb, de ez köztudott.
    A beépített appok között elég sok olyan van, aminél az jut egyből eszembe, hogy miért nem olyan mint BB-n. A naptár BB-n sokkal jobb, logikusabb, az alapértelmezések értelmesebbek, egyáltalán jobb használni. A szoftveres billentyűzet WP-n amolyan elmegy, de egy hosszabb emailt eszembe nem jutna rajta megírni, míg a passporton nem ügy. A rendszer maga gyors, akadásaim nincsenek soha. Az explorer mint böngésző sokkal kevésbé jön be nekem mint a BB böngészője, na azt fapadnak tartom.
    A tárcsázó és a hozzá kapcsolódó hívó funkciók gyengébbek, kevésbé tudom áttekinteni a forgalmat mint bb-n. Az én telefonomban (1520) van glance screen, így az értesítéseket egy fokkal jobban lehet látni, mint ha nem lenne, de a BB értesítési ledjéhez, és a lock sceenen megjeleníthető értesítésekhez képest sehol sincs. Olyan profilozhatóságról mint BB-n, ne is álmodj, gesztusok pedig nincsenek. A menü logikája egész más, van egy csempés kezdőképernyőd (ami szerintem jó, de szokás szidni), onnan eggyel jobbra az összes appod listában, nincsenek képernyők. Widgetek maguk a csempék.

    Szóval kb ennyire buta hozzá képest, szóval én azt mondanám, hogy jóval "butább" ennyiben a rendszer. de egyébként teljesen használható.

Új hozzászólás Aktív témák