Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    válasz philoxenia #94 üzenetére

    Nos ezt meg tudom érteni, érdemes ennek utánaolvasni, kipróbálni: link

    Az angol wiki egyébként több infót tartalmaz, a lényeg, hogy ha elég meleg a serpenyő és úgy kerül be a tojás meg az olaj, akkor lényegében nem is ére a serpenyőhöz amit főzöl benne. Persze ha hideg tojás kerül bele akkor könnyen visszahűlhet a serpenyő mennyiségtől függően, a titok abban rejlik, hogy az ember tartani tudja az adott hőmérsékletet vagy sem.

    Alapvetően én rántottát csináltam igy, és azért valamennyi olajat használtam, szóval teljesen natúran nem próbáltam, de elvben olyan ételnél, mint a tojás akár működhet is.

    Illetve egyébként van egy-két másik tényező is ami segit ha elég meleg a serpenyő, abban, hogy ne tapadjon le.

    De tény, ha tojást kell sütni, nem a nemesacélra esne a választásom feltétlenül nekem sem, csak azért küldöm, be, hogy aki nem tudná és csak ebben akar sütni vagy ez áll rendelkezésre, akkor igy sokat lehet javitani a végeredményen.

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák