Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz alkatraz3000 #13997 üzenetére

    - Tv távirányító.
    - Ismeretlen Wifi hálózatok kezelése..csatornakiosztásának csekkolása..
    - FM-rádió
    Nekem ez a három nagyon bejön...
    Ipad Air2 mellett használom a telót. Nekem jó lett volna egy 6S+ 64Gb verzióban, ha van 3x annyi pénzem telóra.. Az alma előnye, hogy a legeslegtöbb dologhoz elég a megfelelő profin megírt alkalmazást egyszer megvenni, nem feltétlenül kell a vágyott funkcióhoz JB vagy romcsere, ahogy a droidnál.

    Az akkuidő a Note3pro esetén megfizethetetlen. Mostanára bátorodtam fel, hogy 70%-nál, ébredés után ne toljam töltőre a biztonság kedvéért, mielőtt elindulok. A tesóm 6S telója folyton a töltőn lóg a Q7-ben :)
    Átlag felhasználónak minden platform megfelelő lehet, ami netet, gps-t, médiát ad..

    Nekem imponál a jelentős teljesítménytartalék. Nem kezdtem lázasan mókolásba de ha teljesen átlátom, mi miért, mire való, milyen egymásra hatással és mik a rizikók, valamint hiba esetén a helyreállítás menete, nyilván meglépem. Gyűjtöm az infót, mondjuk 60%-ban kapiskálom a dolgot...
    Egyelőre olyan néha olyan benyomásom van a postokat nézve, mint egy Windows fórum, ahol titkos registry beállításokat csereberélnek a sebesség érdekében és néha csodálkoznak, ha a rendszer befeszül.
    A postok legnagyobb része az elvégzett módosítások keserveinek, nem várt hibáinak taglalásában gázol.
    Túl sok a váratlan esemény vagy csak befosi vagyok..

    Androidos telónál azt az alkalmazást keresem, ami a jó akkuidő miatt folyamatosan bekapcsolt offline gps mellett, egyfajta személyi titkárként partner a napi teendőkben.
    Tehát szól, amikor valami teendővel kapcsolatos helyet közelítek, vagy, hogy hívjam x-y-t, vásároljak be- ezt azt. Esetleg rögzített hangjegyzettel, hangosan beolvasott szöveggel.
    Vagy amikor megközelítem a melóhelyem, felkínálja a kapu mobilos nyitását...

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák