Új hozzászólás Aktív témák

  • VaJman

    csendes tag

    sziasztok,
    mint sok más kollégával velem is ilyen történt:
    készülék érkezik Spemalltól. Kértem Global Stable, jött Global Stable ala Spemall
    7.1.9.0.0 LHOCNCL
    Mint már Milestone többször is mondta, ez nem az eredeti Global, hanem a Spemall egy módosított fajtája (magyar és más nyelvvel).
    Finomság: már első bekapcsoláskor -2%-on ragadva jött az akkumulátor jelzés. Utánaolvasás, frisebb fastboot Rom telepítéssel megoldódik. OK. Mélyvíz rovat lekövetve, 7.1.7.0 HOMICL Global Stable Rom sikeresen elsőre feltéve, de továbbra is -2% az akksi és nem veszi a töltést. :W
    Ráindítom a rom frisstést updater-ből, megtalálja a 7.3.7.0 LHOMIDD Gklobal Stabilt, letölti, de frissíteni már nem tudja, mert ha USB-n van táppal ellátva, és érzékeli az alacsony töltöttséget, nem fogja elindítani a frissítést.
    Kérdéseim:
    -a Global 7.3.7.0 Stabilnak a fastboot változatát megpróbálhatom a Mélyvíz szerint miflash-el feltölteni? Ha jól gondolom fastbootos flash (unbrick) zárt bootloadernél meg tudja csinálni a romcserét, ha usb-n keresztől kapja az adatot, tápot (ha nem így lenne akkor GS 7.1.9.0.0 ről sem ment volna GS 7.1.7.0-ra)?
    - A GS 7.1.7.0 ben is ismert volt az akksi -2%os beragadása? Vagy amikor a mi flash-t ráengedtem, elfelejtettem a teljes törlést beállítani és az akksi bug benne maradt a korábbi romból?

    A mélyvizes leírás Criminaltól szuper, nagyon köszönöm. :C

    Segítség, vagy ötlet a tapasztalatomból, annak aki így jár: a Flash unbrick zárt bootloader rész alatt amikor megjelenik az Eszközkezelődben az Android Composit ADB Interface és a Xiaomi Composite MDB Interface, jönne az a rész, hogy keresed a QSUSB_BULK eszközt az eszközkezelőben, hogy a gépedről adj neki drivert.
    Előfordulhat, hogy ha MiFlash és MiPC Suit feltelepítése után, már nem jön elő a QSUSB_BULK eszköz és a hozzávaló driver telepítése, hanem egyből a COM Portok között már ott a Qualcomm Driveres QDLOADER 9008. Tehát jöhet a MiFlash.
    Köszönöm, ha valaki tud a -2%-os akksi bughoz érdemi segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák