Új hozzászólás Aktív témák

  • Gekko0110

    csendes újonc

    Üdv mindenkinek! :)

    Átolvasva a topicot nagyon jó előérzeteim vannak a készülékkel kapcsolatban, ugyan is én még csak most fogok beszerezni egy 2/16-os modellt, mivel a napokban sikerült eláztatnom a p8 lite-omat :/

    Volt már tapasztalatom kínai telókkal, tabletekkel, csak MTK-s SoC-vel szereltekkel, de azokkal rengeteg, (tehát inkább a mókolós kategóriába sorolnám magam, bár szeretem, ha végre "belakom" a romot :) )

    Régen, ezelőtt három éve kb. volt dolgom MIUI portolt rommal, akkor (is) nagyon tetszett. A dilemmám az, hogy annyira state-of-the-artnak tűnik az alaprendszer, hogy - kivételesen - bűnnek érzem megnyitni a BL-t és mókolgatni vele, bár semmitől nem zárkózok el :P

    Átolvastam a topic utolsó pár oldalát, valamint a leírásokat (így jutottam a topichoz), de mégis lenne egy pár kérdésem:

    1. Rendelés

    Honnan érdemes? Aliról több száz terméket rendeltem már, ott kinéztem egy eladót, jó áron is adja a portékát, sőt, 26.xx$-ért DHL-el jön a csomag és angliai "átszállással" megfizetik a vámot utána. Valakinek esetleg tapasztalat ezzel kapcsolatban? Itt a link:
    [link]

    2. Rom

    Számomra szinte kompulzívan fontos, hogy a rendszer up-to-date legyen (gondolok itt az MIUI-ra és az OS verzióra). A frissítések nem zavarnak, sőt, kifejezetten szeretem őket. Szerintetek a global stable ROM lenne ideálisabb, vagy a főzött .eu-s?

    3. Kernel

    Olvastam, hogy van egy nem-gyári kernel, amivel igen jó eredményeket lehet elérni, esetleg egy linket tudna dobni valaki, még nem volt időm utánaolvasni bővebben :)

    4. Note 3 Pro vs Mi MAX?

    A fentebbiek fényében nézegettem, hogy melyik telót vegyem. Ismerősöm Mobiltudós a Telekomnál, ő azt tanácsolta, hogy a Mi MAX-ot tegyem felejtősre, mert a 6.44"-os kijelző az horribilisen nagy. Esetleg valakinek tapasztalat?

    Köszi a válaszokat :)

    :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák