Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenkes

    csendes tag

    Sim kártyák közötti választás kimenő hívásnál, 4.4.4:

    Régen sokat rugóztam a kimenő hívások 2 sim közötti választhatóságán, úgy, hogy általában a sim1-ről menjen a hívás (ne kelljen választani), de alkalmilag kezdeményezhessek a sim2-ről is. Gyárilag szerettem volna, de úgy tűnt a 4.4.4 nem tudja és csak ap megoldások vannak. De ez nem így van.

    Kicsit faramuci módon, de megoldható az, hogy a sim1 állandó beszédhívásra kiválasztása mellett, egyes számokat a sim2-vel hívjunk.

    1. Ha a tárcsázóban magam beírom a hívandó számot és a bal gombra nyomok, akkor a három felbukkanó tétel közül az első a "Hívás a sim2 használatával". Örülök.

    2. Ha névkártyából szeretnék a sim2-vel számot hívni, akkor hosszan rányomva a tárcsázandó számra, előjön 4 opció, a "hívás előtt szerkesztés" -t választom, majd az 1. eljárás. Nagyon örülök.

    Érdekes, hogy sok olyan igen hasznos funkció van, amit én nagyon keresnék és csak véletlenül fedezek fel, vagy más hívja fel rá a figyelmem. (például: zseblámpa ki-be kapcsolása a középső gomb hosszú nyomására, zárolt képernyőnél)

    ZX81>HT1080>Primo64>Commodore64

Új hozzászólás Aktív témák