Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz manchester85 #7279 üzenetére

    Olyannyira precíz és prémium, hogy recseg ropog a készülékház 250 ezeré! :DD Nézd kedves manchester, nincs kedvem se veled se senki mással vitatkozni, nem is fogok, de nekem más erről a véleményem. Osszak, szorozzak? Oké, adott egy átlagnál azért szebb, prémiumabb kivitel, na de a bele? A hardvere nem egy nagy eresztés, persze működik faszán, mivel van egy kiváló oprendszer alatta, de maga a telefon bele egy filléres cucc, egy két extrát leszámítva. A prémiumabb kivitel, márkanév és működő oprendszerért fizetsz annyit amennyit.
    Lehet én vagyok a tudatlan, de én úgy gondolom, vagy javítsák meg, vagy adjanak egy újat! Én akkor sem értem ezt a felújított verziót, mindegy le is sz@rom. Amúgy egyáltalán nem vagyok a telefon ellen, mert az eddigi legjobban működő okos telefonom, ami valaha volt. Kezdetben volt némi bajom a mappák kezelésével, de egy nem gyári program megoldotta azt.

    Én tudom, hogy az apple nem a sarki zöldséges, a telenortól vásároltam, pont lesz@rom az apple-t. Úgy intézik ahogy akarják, más se azzal foglalkozik, hogy én a nagykerrel hogy intézem a cserét, ő nem a nagykertől vásárolt hanem tőlem.
    Én is a kereskedelemben dolgozom, nem kizárólag ez a munkám, de részben, számtalanszor láttam arra példát, ha valakinek többször gondja akadt egy termékkel akkor kérhetett levásárlást, másik terméket.
    A telefonoknál meg megy a kavarás mindig, az apple még hagyján, de az a múltkori sony-s eset tényleg kiborított.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák