Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    válasz Acesanyi #1330 üzenetére

    Szerintem esélytelen. Mármint hogy ilyen ár/érték arányt fogtok találni. Max. dzsunka mobilt függetlenül, de az meg ha megmakkan és lejár a gari, akkor kuka... sajnos. HTC 610 (bár az kicsit nagyobb méret a kijelzőhöz képest), vagy G6 üti meg azt a szintet, esetleg Ace 4, de szerintem egyiknek az ára sem mostanában fog lemenni. Már ha droidról beszélünk és ár/értékről. Szerintem Neki a 610 és a G6 tetszene külsőre, de ahhoz kellene még tenni. Huawei Y550 jön még talán (Magyarországon nem biztos, Németeknél már van), de szerintem az is magasan fog indulni és csak hónapok múlva lesz jó ár/érték aránya.

    Esetleg ha vártok egy kicsit, akkor lesz Alcatel -től S9, viszont az meg a mérete miatt nem fog neki bejönni (phablet), de ár/értékben ott lesz valahol, mint a C7.

    Az a baj, hogy bár alsó kategóriára van árazva a C7, de a jelnlegi középkategóriával van versenyben optimalizálásban és tudásban (még mindig). Hasonló optimalizáltságot és egy jó rendszert szeretnétek, akkor én droid alatt HTC és Huawei -en kívül mást nem tudnék mondani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák