Új hozzászólás Aktív témák

  • dutrás

    őstag

    válasz #82729984 #3406 üzenetére

    Én azért vettem 40 ezres készüléket - hozzátenném hogy előfizetéssel- mert ennyit engedhettem meg magamnak jelen pillanatban. Nyilván mindenki többet vár egy drágább telefontól mint egy 20 ezres készüléktől. Belegondoltál hogy mekkorát bukna rajta ha eladná? Amilyen híre lehet ennek a telefonnak lehet hogy még az sem lenne egyszerű ráadásul onnantól nagyon korlátozottak lennének a lehetőségek.
    Én azért nem viszem garanciába mert jobban félek attól hogy összegányolnák minthogy orvosolnák a hibákat. Rendkívül igényes vagyok a külsőre. Namármost ha összekaristolva kapnám vissza a telefont (mint ahogy járt is így néhány fórumtárs) én azt nagyon zokon venném irtó dühös lennék. Ettől mindenképp megkímélném a telenoros kishölgyeket ráadásul még csak nem is ők tehetnének róla.
    Nekem sem időm sem energiám arra hogy a bemutatóterm és munkahelyem vagy otthonom között ingázzam és bizonygassam az igazam.
    Váltig állítom hogy ezért az árért (kizárólag szolgáltatói ár) ez egy hanyag hibáktól hemzsegő készülék alapvető hibákkal amik még belépő szinten sem megengedettek. Hiába mondod azt hogy le kell cserélni a gyári aplikációkat az nem segít semmin! Mi van a laikus felhasználókkal? Edszedbe jutott?
    Ne adjon ki kit katot! Teszek rá hogy 4.3 vagy 4.4! De javítsák a k...a hibákat! A pénzemért ennyit megérdemlek és elvárok! Pontosan a gyártó hozzáállása és hazudozása ami felháborító.
    Nem tetszik hogy sírunk? Ne olvasdd!
    Engedd meg meg hogy továbbra is potyogtassuk a könnyeink!
    Köszönettel

    [ Szerkesztve ]

    P50 pro/P40 Lite

Új hozzászólás Aktív témák