Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Kíváncsi lennék egy cikkbe rejtett szavazás képében, hogy mennyien tudták egyáltalán, hogy van egyáltalán ilyen hogy több sávú 4G Szerintem tanulságos lenne.
Egyébként ez egy éve még nehezebb volt. Amikor anyumékhoz néztem B20 4G képes router-t, akkor úgy kellett nagyítóval keresni és még akkor sem volt egyértelmű. Végül amit vettem D-Link bevált, bár kezdetben nagyon utáltuk egymást, most már örülök hogy kitartottam mellette.
Illetve amúgy egy áldás a B20 LTE. Kocsiban Szeged-Félegyháza szakaszon végig tudok webrádiót hallgatni, az Ópusztaszeri bekötő környékén hagy ki egy fél percre. Valószínűleg ott van egy vakfolt. De amúgy meglepődtem hogy ennyire stabil. Úgyhogy az FM kereskedelmi rádiók azóta vacognak a sarokban, mert kb. nem hallgatom egyiket sem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest