Új hozzászólás Aktív témák

  • sedo

    tag

    Sziasztok!

    Tegnap tettem fel az N18-U-ra a 3.0-132 AIO Advanced Tomatot. Gyakorlatilag semmi extrát nem állítottam be egyelőre: PPPoE kapcsolat Digi nethez, wifi, meg egy guest wifi hálózat, enny. Nincs rajta különösebben sok eszköz, egy kábelen, és 4-5-6 wifin, attól függ.

    Szuperül működött is, egészen ma estig... Gyakorlatilag semmi aktivitás nem volt, a legtöbb eszköz csak lógott a wifin, az asztali gépen meg ment a böngésző. Egyik pillanatról a másikra elment a net, a routert sem lehetett elérni, a szokásos ASUS-os oldal jött be, "a router nem elérhető, ip vagy port megváltozott, stb.". Újraindítás nem segített. WPS gomb nyomvatartós NVRAM törlés után a router feljött, elérhetővé vált, és állíthattam be újra a fentebb írtakat (mert persze nem csináltam backupot).

    Az ASUS firmware-el sosem volt ilyen probléma, pedig ott azért volt rádugva egy vinyó, beállítva DLNA, torrent kliens, SMB, FTP. Ott bár elég ritkán, de néha a DLNA meg a torrent service dobta el magát, ezért is váltottam volna Tomatora.

    Valakinek van ezzel kapcsolatban bármi tapasztalata, ami hasznos lehet? Mit ronthattam el esetleg, vagy mit próbálhatnék meg, hogy ne forduljon elő ismét?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák