Hirdetés
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Warships
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Android-x86 van. Nevéből adódóan ez sem jó ide. Viszont Android-os mobilok ARM procisak alapvetően, szóval kellene pár jótét modder akik a drivereket illesztik ehhez a SoC-hoz és elvileg menne. A gond csak az - ha kicsit vissza olvasol láthatod hogy már írtam is - hogy a SoC drivereket a Broadcom birtokolja és egyik sem open source. És ilyen SoC-os mobil pedig nincs a piacon, legalább is más fórumokon keresgélve úgy tűnik ez a helyzet. Szóval sajnos egyelőre nem sok esély van, hacsak a Broadcom nem tesz szívességet a közösségnek. Remélhetőleg utóbbi bekövetkezik ha a Raspberry népszerű lesz, elvégre az nekik is jó ha mondhatják hogy megy a vasukon Android.
Amit Kommy írt azt én is akartam említeni csak kifutottam a szerkesztési időből. YouTube elérhető egy ideje HTML5-tel WebM konténerben, és az a Raspberry team-nek is célja hogy a hardveres WebM gyorsítást elkészítsék, mert azért nem kell egy rakás pénzt letenni senkinek licencszelésből kifolyólag.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest