Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz radi8tor #4990 üzenetére

    Bad sectornál fel sem engedi rakni az op rendszert. Egy sima softveres raid is kiböki. A tömböt még létre engedi hozni jobb esetben, de nekem nem engedte a rendszert felrakni. Amikor beleléptem a raid biosába, pirosan villogva adta a tudtomra, hogy az egyik hdd szar, ezért nem hajlandó velem szóba állni. ez legutóbb egy giga lapnál volt, int soft raid vezérlővel. Miután hdd-t cseréltünk, minden további nélkül ok volt a dolog.

    To Kvazár: Én, ha tudok nagyon szívesen segítek, de vasárnap ne várja el senki, hogy egész nap a gép előtt ülljek..:D

    To allein: Ha ebben a topicban a fenti keresővel rákeresel, linkeletm én is pár dokumentumot, amiben mindent megtalálsz a raidről. Javaslom ezeket elolvasni, mert ok, hogy segítünk, segítenek, de ha te is tisztában vagy azzal, hogy mit csinálj, vagy mit kell csinálnod, jobban megy a dolog, és itt sem kell ezerszer leírni, ha valakit érdekel a raid. a wikipédiás oldalon is egy csomó dolog fenn van, magyarul. Ha már ezt elolvasod, tisztában leszel a lényegével.

    A googlébe beírva azt az egy szót, hogy raid, majd a magyar oldlalakat kiválasztva az első hat linkben benne van minden. Rögtön az első a wiki.
    :D.

    Szóljon ez a topic a raid problémáiról a felhasználókról, akiknek a raiddel van valami problémájuk, ne a raidről.
    Szvsz.

    Ezt a hsz-t nem sértésként fogalmaztam meg, ne vedd a lelkedre. Ha valami gondod lesz, szívesen segítünk, de az alapokat ne kelljen minden ötödik hsz-ben leírni.

    Ha nem válaszol valaki, az valszeg ezért van.
    Kövezzetek meg, ha nincs igazam.
    Üdv.

    Peace
    :R
    Geller

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák