Új hozzászólás Aktív témák

  • Syrius XIX

    addikt

    Dzsaver ezt légyszíves NE(!!!) olvasd el! THX!!!

    Tisztelt GRID társadalom!

    Erre a HSZ-re abszolút semmiféle felhatalmazásom nincs, de úgy érzem tennem kell valamit!

    Bizonyára észrevettétek, h nagyra becsült társunk Dzsavermadár mostanában nagyon ritkán van!

    Ennek sajnos az az oka, h összecsaptak felette a hullámok és a napi betevő falatért kűzd!

    Ezért én arra gondoltam, segítsünk neki kimászni a gödörből! Én úgy gondolom egyikőnket sem fogja földhöz vágni 1 Hamburger menü, vagy Pizza ára (vagy mit tudom én minek az ára)! Személy szerint jobban örülnék neki, ha napi szinten "láthatnám" :K közöttünk és a videói is hiányoznak! :(((

    Tudom, mennyire lehetetlen úgy kikapcsolódni, ha az ember körül nincsenek rendben a dolgok (sajnos saját tapasztalat)!

    Ennek érdekében én felajánlom a 7. napi zsebpénzemet neki (kézbesítőként dolgozom a postán és a 7. napi nyugdíjasoktól kapott zsebpénzemre gondolok. Azt nem tudom, mennyi az annyi, mert az majd csak az adott napon fog kiderülni)!

    Szerintem +érdemli, mert az az idő amit köztünk töltött sokak számára hasznos volt és pozitív tapasztalatokkal gazdagodtunk mindnyájan!

    THX a megértéseteket és remélem mindenki átgondolja, mi az az összeg, ami nem kenyérre kell neki és nem fáj, ha 1 nemes cél érdekében +válik tőle!

    :R

    Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Új hozzászólás Aktív témák