Új hozzászólás Aktív témák

  • Matsushita

    tag

    válasz x63 #21635 üzenetére

    Nem jól fogalmaztam valóban, igaz. Azt írtam le, amit tapasztaltam. Viszont te nem olvastad el figyelmesen végig amit leírtam. :U Nyilván - ahogy írtam is - nem kívántam telepíteni azokat a "pluszokat" de ezek nem választható!!! összetevők sajnos. Ha akarod, ha nem, felrakja. De szerencsére megoldódott a problémám hála nektek. :))

    KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGETEKET! még egyszer mindenkinek.

    :R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R:R

    (#21638) Syrius XIX : Örülök, hogy örülsz ennek. Legszebb öröm a káröröm? ;] ,,ennyi idő után" Ezt hogy kell érteni? :F Képzeld ez még valakinek probléma lehet! :K Például nekem az volt. Sokakkal ellentétben én nem kormánnyal a kezemben születtem. És nem csapott meg a benzingőz születésemkor a versenypálya mellett. Ez van. És nem a Mátrixban nőttem fel mint Neo, meg nem a gépek világában, mint a mai gyerekek.

    Mellesleg annyi jó vélemény után ezt az egyet a GRID-ben a tervezők által elhanyagoltnak látom. Közel 20 évvel ezelőtti játékoknál is volt külön menü a controller-eknek egy szép hosszú listával. Nem kellett a játékban lépésenként definiálni a kormányon levő gombokat meg a potmétereket billentyűnek emulálni.
    :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W
    Csak kiválasztottad listából és kész. Max finomhangolás semmi több. És ment.

    [ Szerkesztve ]

    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!

Új hozzászólás Aktív témák