Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz -mugen- #9997 üzenetére

    Nálam a HA nincs kiengedve a netre. A HomeKit megy távolról is (Apple TV 4k a homekit hub, gondolom azt tudod, hogy HomeKit-hez kell egy hub ami ATV, iPad vagy HomePod lehet csak) szóval a HA LAN-on kommunikál az ATV-vel és a remote access már HomeKit-en megy, nem a HA-n keresztül.

    Amúgy HomeBridge is működhet nálad, mint írtam szerintem a HA HomeKit integrációja jobb, de amúgy van egy-két dolog amit a HomeBridge jobban kezel, mint Xiaomi légtisztítók, párásítók, stb. De azok meg WiFi-sek. Amúgy meg futhat egymás mellett a kettő csak nyilván a Zigbee cuccok csak az egyikkel fognak menni ha VM-ként telepíted a HA-t. Docker telepítésnek ez mondjuk előnye, hogy akár mindkettő hozzá tud férni a Zigbee stickhez de szerintem nem éri meg.

    A 253D simán lekezel 16GB-ot RAM-ot és ténylegesen tudja is használni mindet.

    Nem torrentezek szóval ezt a részt másra hagyom. HW dekódolásról megy annyit, hogy Infuse Pro + Apple TV 4k és soha többé nem fog fájni a fejed mert nem létezik olyan anyag amit ez a kombó nem kezel le. 4k Dolby Vision + TRUEHD 7.1 + Atmos + PGS felirat is direct play-ben megy át Plexről. ;)

    Amúgy Finnországban lakom. Az ingyen fűtés jól hangzik, de a 100-200 millás ingatlanárak annyira nem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák