Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Akinek régebb óta van Vitája, és sok játékot végignyomott rajta, az írhatna egy toplistát, ezzel segítve másokat a játékválasztásban. Még jobb lenne, ha egy pár szavas jellemzést is mellé csapna, hogy tudjuk, miért jó a jó.

    Az én listám:

    1: Uncharted: Golden Abbys - kiváló játékmenet, igazi "nagygépes" élmény, amely kihasználja, de nem erőlteti az emberre a Vita minden funkcióját. Ráadásul sokat kell benne lopakodni, ami nálam nagyon nagy előny.

    2: Unit 13 - nem vittem még végig, mivel idő előtt lejárt a PSN+-om, de hamarosan megveszem a játékot. Remek irányítás, és lopakodás! Igazi badass-szintlépős akciójáték, amely részben ugyan, de kitölti a natív Vitás Splinter Cell hiányát.

    3: Metal Gear Sould HD Collection - a második rész nagyon tetszett, azonban az MGS 3 játékmenet elég zavaró volt a staminázás miatt. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, a Vitára való portolás nagyon jót tett neki (érintőképernyő használata).

    4: Stealth Inc: A Clone in the Dark - oldalnézetes-lopakodós-platformer. Nem egy nagygépes élmény, de nagyon jól elvoltam vele.

    5: Gravity Rush - érdekes játék, ami az RPG mivolta miatt magába is tudott szippantani, bár sem a sztorival, sem a környezettel nem voltam megelégedve (a japán stílus egyszerűen nem fekszik). Az irányítás néha frusztráló volt, de egész szokható.

    6: Little Big Planet - még mindig barátkozok vele, de igazából nem nyűgözött le eddig. Tudom, hogy egyszer rá fogok érezni az ízére, és én is magasztalni fogom, mint mindenki, de valahogy ez az idő még nem jött el.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák