Új hozzászólás Aktív témák

  • KOHO

    senior tag

    További kecsegtető hírek a kis Vitáról:D:D

    A Wedbush Securities nevű elemzőcég egyik jövendő-mondója, Michael Pachter már korábban is kifejtette a véleményét a PS Vita-ról, legutóbbi, Pach-Attack című műsorában pedig ismét ostort ragadott a Sony handheld-je ellen.
    Pachter szerint a Vita elbukott és a PS4 sem segít rajta.

    "Úgy gondolom, hogyha különböző színekben lenne kapható a Vita, akkor sem fogyna jobban. Az egyedüli, ami több Vita-t adna el, az a komoly szoftverfelhozatal. Basszus, félek elmondani, hogy milyen alacsony a kereslet a PS Vita iránt, hogy milyen keveset adtak el belőle ebben a hónapban. A gép halott, vége. Egy remek kis gép, de senkinek sem kell."

    Pachter szerint a konzol helyzetén a PS4 sem fog változtatni: az elemző nem hisz abban, hogy majd a Remote Play-jel való kapcsolat annyira meglendítené a PS Vita iránti eladásokat.

    Michael Pachter már többször felemelte a hangját a PS Vita kapcsán: már a konzol megjelenése előtt azt ecsetelte, hogy a Sony nem fog jelentős sikereket elérni a handheld-del, de a cég júniusi E3-as konferenciájának közvetlen kezdése előtt is arra számított, hogy a Vita a műsoron minimális figyelmet fog kapni.
    Ez utóbbi végülis bejött neki.

    "Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

Új hozzászólás Aktív témák