Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz kissbill #80478 üzenetére
1. Kifejezetten a túlmelegedéstől nem halnak meg, de ezzel kapcsolatban vannak hardveres gyenge pontok. Emiatt talán érdemesebb lehet inkább egy újabb fajta modellt venni, mint amilyen a Super Slim.
De persze akármelyiket is választod, a kitakarítás és az újrapasztázás az valószínűleg rá fog férni. Hacsak az eladó nem csinálta meg ezt a közelmúltban.2. Minél régebbi, valószínűleg annál jobban el lehet használódva az akkumulátora. De igazából általánosítani nem lehet. Ami jó állapotban van, az esélyesen többet kibír, mint most egy új DS4 vagy DSe kontroller.
Amúgy vannak akik nem is - csak - eredeti kontrollerrel árulják. Erre érdemes figyelni, hogy legalább az egyik az gyári legyen.Gyenge pontnak még a HDMI portot mondanám, amit érdemes lehet megnézni, illetve rákérdezni. Ne legyen szétnyílva, hanem feszesen tartsa a bedugott kábelt.
Meg persze a lemezeket is olvassa jól, az ugye nem árt. Ezen felül a vinyó ami tönkre tud menni benne, de az pont könnyedén cserélhető.<-ƘƘ->
-
Dinomano
senior tag
válasz kissbill #80478 üzenetére
Szia! Szerintem a PS3 Superslim-ek a megbízhatóbbak, és ezek a későbbi (utolsó szériás) gyártmányok. Én vezetékkel játszom (mini USB-USB csatlakozó kell a kontrollerhez), ritkán szoktam csak aksiról, de azzal sem volt még gondom.
Ami gond lehet, hogy anno hamisították a PS3 kontrollereket, és nagyon sok (gyárinak kinéző) van forgalomban. Pár játék támogatta a giroszkópot (van ahol ez játék options menüjében kikapcsolható), arra is érdemes esetleg figyelni hogy Sixaxisos-e a kontroller.
Ami fontos lehet: Mikor volt pasztázva, szétszedve.
(MGS 4 és SOCOM 4 mellé ajánlom még az exkluzív címeket: GoW3, Ascension, 2 Infamous, Starhawk, Pupeteer, Littlebig Planet, Ratchet-ek. Esetleg, bár nem exkluzív, de MGS Peace Walker HD-ra húzva is volt rá.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
Dinomano
senior tag
válasz kissbill #80502 üzenetére
Összes PS3-ra megjelent LEGO game, Borderlands-ek, Portal 2, far cry 3, diablo 3, 2 D-s Rayman-ek... Esetleg utánanézni, hogy melyik 1 player-es játék kampánya játszható split-screen co-op-ban.
Autós címek nagy része szerintem játszható co-opban, akár még kampány is. Sonic All star racing, BLUR, Split-second, Need for speed-ek stb. ./(^_^)____7=--- - - >|
-
Guitar14
senior tag
válasz kissbill #80565 üzenetére
Minden konzolnak megvan a hűtésarchitektúrája. Semelyikhez se érdemes külső hűtőt alkalmazni. Nem segít semmit. Néha még ront is. Nézz utána youtube-on laptop hűtőpad teszteknek. Azok se érnek semmit csak azt hiszi az ember.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
Dinomano
senior tag
válasz kissbill #80699 üzenetére
Az orig. Last of US jött ki PS3-ra, PC-re szerintem csak a felújított part 1 van. (Kivéve emulátor.)
Okés PS3-on Last of Us, semmi gond nem volt vele. Annyira nem vettem észre fps ingadozást. (Sehol sincs egy Dragon Age inquisition-höz vagy Shadow of Mordorhoz képest. És azokat is ps3-on játszottam ki.)/(^_^)____7=--- - - >|
-
félisten
válasz kissbill #80699 üzenetére
Nem világos: most arra gondolsz, hogy PC-n emulátorral tolod ki az eredetit, vagy csak simán a STEAM-es Part I-et?
Utóbbi esetben 1080p/Medium-ra elég a 8GB VRAM, ott más a gond, ha szaggat.
Ha a teljes rendszermemória 8GB, akkor valójában nincs meg hozzá a vasad."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dinomano
senior tag
-
szika87
aktív tag
válasz kissbill #80887 üzenetére
Hahaha meghalok ez is lehetőség kirakni a szobából amúgy tényleg
Pedig a superslim még csendes is, ahogy Arty is írta fentebb 40%-os ventilátornál eléggé nagy hangja van, ezért mondom el se tudom képzelni hogy ha ettől jobban dolgozik milyen hangja lehet, tényleg mintha egy repülő lenne a szobába. Am nálam is ott az 5.1 a szobába, szépen fel kell csavarni a hangerőt és semmi hangja nem lesz a PS3-nak mikor már csak a DTS-t hallod dübörögniDinomano
Én bírom mikor valaki ilyen részletességgel beszél egy egy játékról, de számomra ezek a marveles cuccok annyira nem hoznak lázba hogy az valami elképesztő, se a régi se az új marvel címek. Pedig van mikor meghozza a kedvem mikor egy egy PH tag elkezd beszélni bizonyos játékokról. Pl így volt a god of war 3-nál, vagy a heavy Rain-nél, vagy a beyond two souls, ezeket azért vettem elő újra mert valaki felhozta a csoportba. De ez a Captain America nem tud megfogni.A következő game amit előveszek újra am a Lollipop Chainsaw lesz. Kevés olyan játék van ami annyira beteg hogy sírva nevettem rajta többször, na ez olyan.
[ Szerkesztve ]
We are here for a good time, not a long time.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz kissbill #80904 üzenetére
A másik kontroller ilyenkor nincs csatlakoztatva. Energia takarékosság nincsen bekapcsolva. Próbálva már lett másik konzolon is, ugyanezt csinálta. Amikor eldobja, csak villog mindegyik led. Igazából teljesen változó, hogy mikor dobja el. Ha csak a menüben vagyok, akkor sosem, ha játszok, akkor csinálja.
PSN: joskovagyok199
-
szika87
aktív tag
válasz kissbill #80917 üzenetére
Sajnos a Resistance 1 része borzasztó unalmas...félbe hagytam én is. Imádom magát a franchise-t. Először játszottam a kettővel és megtetszett a világ amiben van, utána a harmadik résszel, ami szerintem meglepően jól öregedett, egészen pofás grafikája van mai napig bizonyos részeken. Ezek után úgy voltam vele kiviszem az első részt is hogy teljesen legyen, de az sajnos nagyon monoton és önismétlő volt.
We are here for a good time, not a long time.
-
nagyúr
-
Dinomano
senior tag
válasz kissbill #80939 üzenetére
Killzone Liberationt ha jól emlékszem, a feléig vittem el. Valami boss fight megfogott, és ott feladtam... Resist. PS Vitas részről azt olvastam, hogy közepes élmény és rövid. Anno PS TV-m volt csak, arra nem jött ki. Azon anno kitoltam a Vita-s Killzone-t.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Vladi
nagyúr
válasz kissbill #81020 üzenetére
Hamár hibás ps3... anno volt egy ilyen elhalálozása ezeknek, 10+ éve, hogy piros led, meg yellow screen of death nek hívátk úgy emlékszem. Garancia időn belül a sony javította alaplap cserével jófejségi alapon.
Most erre a halálnemre azóta talált már a közösség megoldást? Találtam pár yt videót, ahol forró levegővel fújják át a chipeket, hogy a bga forrasztás ha elrepedt, akkor összeorrjon megint. Ez sikeres? mit tudunk erről??
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Dinomano
senior tag
válasz kissbill #81051 üzenetére
Novice mód való az én idegeimnek, egy lusta és jóllakott Alien van a Sevastopolon; eddig még csak kaparászni hallottam és nem találkoztam vele.
Így is tegnapi játék során ropogott/vetemedett az űrállomáson valamelyik fémcső, én meg ugrottam egyet a székben! :-)/(^_^)____7=--- - - >|
-
MODERÁTOR
válasz kissbill #81219 üzenetére
Nekem a PS3-as korszak kicsit kimaradt, szóval a nagyobb címeket pótolgatom, mint pl. Dead Space, GTA, Fallout, Resistance, Lost Planet, Syberia stb.. Legutóbb az Alone in the Dark: Inferno ment végig, a legújabb rész örömére. Még azért vissza van egy csomó minden, csak az a baj, hogy PS4-en is...
Jelenleg a Serious Sam 4 megy, de ez persze PS5-ön.<-ƘƘ->
-
arty
veterán
válasz kissbill #81235 üzenetére
kezdj barátkozni a robloxal
néha összejön a coop, de sokszor sajna "inkább robloxozok"
pedig én aztán retrón IS neveltem őket.... szal együttjátszáshoz lehet h NEKED kell kompromisszumot kötni én képtelen voltam befogadni azt a mocskot, az a gagyi nekem feldolgozhatatlan......[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz kissbill #81237 üzenetére
Jó, úgy könnyű, de az mármár gyermekbántalmazás
Egyébként SNES/MegaDrive (is) kéne neked, a pixelgrafikát nagyon szeretik a kicsik ill. TUTI segít h később ne tartság gagyinak
---
Bár PS3-ra csak 2 rész jött ki és nem is arra van meg nekem, de szvsz a Trine1-2-3-4-5 szuper coop címek, pláne ha valakinél 2 gyermek is van (3P coop!)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...