Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szasanyi #9317 üzenetére

    Egy dolgot nem értek: ha ilyen nagy az ellenszenved a Sony PlayStation 3 irányába, akkor miért vetted meg? Miért nem erősíted inkább az Xbox 360 felhasználók táborát? Pontosan ez lett volna a másik alternatívád.

    Én speciel örülök annak, hogy a PS3-ban kaptam egy tökéletes Blu-Ray lejátszót is (ami hozzáteszem, hogy a Blu-Ray lemez nélkül is képes lejátszani a formátumot), akár erőszakos marketingnak tekinted, akár nem. Szerintem korrekt áron kaptál egy korrekt tudású készüléket.

    "Kettőnk között nagy különbség az, hogy téged látható módon túlzottan rabul ejt a nagybetűs TECHNOLOGY, emiatt aztán hajlamos vagy könnyebben elfogadni féligazságokat és a hozzá tartozó marketing dumát, no és persze többet áldozni rá. Én nem, mert a valódi előnyök helyett (vagy néha mellett, de ez a kevesebb) csak a magasabb árat és a sok (mellé)magyarázatot találom."

    Nem, kettőnk közt az a különbség, hogy míg mindketten ugyanazt az árat fizettük a készülékért (ami szerintem képességeihez mérten nem volt sok), én tudok örülni a tudásának, kihasználom mint Blu-Ray lejátszót, mint játékkonzolt és nem őrlődök azon, hogy "úristen miért kerülnek Blu-Ray-re a játékok, mikor a lemez felét sem töltik meg". Azért, mert a készülék maga Blu-Ray lejátszásra is alkalmas és egyszerűbb, ha egyféle adathordozón adnak ki rá mindent, ami valószínű a későbbiekben is előny lesz, amikor a programok majd nem férnek majd rá a DL-DVD. Akár bekövetkezik ez, akár nem, ez akkor is ott lesz potenciális erőtartalékként. Attól, hogy Te nem veszel soha BD-t, még a készüléked ezt tudja és kész. Én speciel örülök, hogy a PS3 hatására látom, hogy mit tud a plazmám, ha bitangjó jelet kap. Ha ez nem tetszik, lehet a kisebb tudású Xbox-ot venni közel ilyen áron, ott is megvannak a multiplatform címek és ott is találsz kiváló exkluzív címeket.

    Továbbra sem értem a fejtegetésed a telepítésről, a játékok 95%-a semmit (max. pár megabájtot) nem telepít jelenleg sem.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák