Új hozzászólás Aktív témák

  • DonCosta

    tag

    Sziasztok!

    Próbáltam rákeresni de sajnos nem találtam ilyen bejegyzést ezért kérdezek, hátha valaki tud segíteni.
    Van egy PS3 Super Slim gépem. Ritkán használtam és legutóbb bekapcsolás után kb 15 perc múlva magától kikapcsolt. Ez terhelés nélkül is előjött, a lényeg, hogy elvittem szervízbe. Ott azt mondták hogy nem a táp, hanem valami kondi (vagy nem tudom pontosan, a lényeg, hogy javították). Az izgalom innen kezdődik...

    Ott helyszínen minden király egész nap bírja stb. Hazamegyek be sem kapcsol: bekapcsoláskor felvillan pár másodpercig a zöld led, majd kialszik. Ha kihúzom a konnektorból majd vissza ismét ég a piros, de ugyan ez a történet mint előtte: pár másodpercig próbál indulni hallatszik a ventilátor, majd ismét lekapcsol.
    Visszavittem szervízbe, ott elsőre indul, megy(nem akartam hinni a szememnek), tesztelik két nap,szerintük nincs gond vele.
    Haza viszem elsőre megy, másnap nem indul, ugyan az mint azelőtt. Sokadik próbálkozásra (kb 20x ki be a konnektorból) elindul, órákon keresztül jól megy. Pár órával később megint nem indul. :W

    Az oké, hogy visszaviszem a szervízbe, mert ők szúrtak el valamit. De szerintetek mivel lehet a gond? Nem szeretném ha 2-3 nap után megint visszakapnám, hogy minden oké náluk és újra ugyan ez a probléma jönne elő. Jó lenne ha be tudnám bizonyítani, hogy nem megy, vagy tippet adnék rá, hogy mit nézzenek meg. (engem olyanra emlékeztet mint amikor a CMOS elem döglődik egy PC-ben) Volt valakinek ilyen tapasztalata?

    Köszönöm a segítséget előre is, és elnézést a hosszú szövegért, nem tudtam rövidebben leírni a jelenséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák