Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Na ma befejeztem másodjára is a The Last of Us-t. Még mindig elképesztően jó, imádtam majdnem minden percét. Most könnyű fokozaton játszottam, amíg nem kellett Ellie-vel emberek ellen menni, egész könnyű volt, ott viszont hatalmasat ugrott a szint. Ellie szuperhallása kb. semmire nem jó, hiába nyomtam, simán volt, hogy ellenfelekkel találtam szemben magam az elvileg üres helyen. Meg hogy lopakodni kellene, erre MINDEN irányból jönnek az ellenfelek. Ilyenkor hova kellene bújni? Ezt hogy gondolták?

    Állítólag terveznek, vagy terveztek belőle filmet, de szerintem nem kéne megcsinálni. Amit el tudok képzelni, az egy nagy költségvetésű minisorozat Netflixre vagy HBO-ra, más jobb, ha nem nyúl hozzá. Esetleg ebben az univerzumban, de más szereplőkkel. Pl. Joel testvéréből ki lehetne hozni valamit.

    A játék lezárásával kapcsolatban: szerintem Ellie pontosan tudja, hogy mi történt. Okosabb annál, hogy ezt az idétlen mesét elhiggye, hogy hopp, már több tucat immúnis ember van és nem érdekel senkit az ellenszer....

Új hozzászólás Aktív témák