Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    Topikgazda

    válasz erahurka #73052 üzenetére

    GTA trófeái szerintem nem nehezek.

    Legyen több játékállásod ne mindig ugyan azt írd felül.
    (Hajlamos bebugosodni a játék.)

    Ugratós trófeát Franklinnel érdemes csinálni szuper képessége miatt.

    Stunt Jumps lényege a kijelölt helyre lehetőleg 4 kerékkel landolj.
    Ugratás közben tudod mozgatni a kocsit.

    Ha elértél egy ugratóhoz, telefonnal használd a Quick Save funkciót, ha elvétetted volna az ugrást, felrobbant a kocsi, csak ezt a mentést vissza töltöd, több percet megspórolsz a játékállás vissza töltésével.

    Az ugratókat én vegyesen csináltam motorral és autóval.

    Híd alatt való átrepülésre is szintén quick save, a legkisebb helikopterrel.

    Knife Flight kihívást én vadászgéppel oldottam meg, ennek a megszerzése aránylag problémás ha a bázisról kötnél el egyet, változatosság kedvééért itt is használd a gyors mentés, miután felszálltál a géppel ments egyet, majd ezt a játékállást töltsd vissza. Ugyan a körözés megmarad, de sokkal könnyebben le tudod rázni a rendőröket, további előny ha sérült a gép, a játék viasztöltésével megjavul.

    Multinál százas szint jelent problémát.

    Egyedül is aránylag egyszerűen megszerezhető. (Az időigényességet leszámítva persze. Jó 60 óra legalább), ha versenyt indítasz és legalább nyolc percet eltöltesz egy versenyen, majd ezután bemész a célba, kapod a lehető legtöbb RP-t és GTA dollárt.

    Legrövidebb verseny American Cycle , én ezen farmoltam olyan 500 000 dollárt nem is olyan régen fentebbi metódus szerint.

    Kifflom! Trófeánál guideokban azt javasolják használd a mentést hogy jobban teljesen az idő, ennél sokkal gyorsabb ha megölöd magad, lőszerboltban vegyél valami cuccot sticky bomb, rakétavevő, stb, ahogy kijöttél a kórházból egyből ölheted is magad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák