Új hozzászólás Aktív témák

  • jookomak

    őstag

    Üdv mindenkinek!
    Régebb óta olvasom ezt a fórumot, így is jött a döntés.
    Beszereztünk egy ps3-at. 100k volt sony szalonban adtak egy 300 br filmet meg egy távirányítót hozzá. Ez még nem volt elég, nehogy már ne játszak vele első este öcsémmel, úgyhogy még beszereztem egy plusz kontrollert, no meg a klasszikus uncharted, motorstorm játékokat. Beüzemelni iszonyat nehéz volt, de csak azért, mert vacakoltam a konnektorokkal :D
    Hd ready tv-re kötve álomszép képe van, csak sajnos az muter szobájában van, úgyhogy inkább egy 72 centis sima tv-n szórakoztunk a motorstormmal. Wifi-s net beállítás ok, ok, ok, yes, jelszó, kész. Jó jelerősség, max sebesség. Store regisztráció sokáig tartott a pötyögés miatt, de az is sikerült, demok szépen szaladtak is lefele. Egyelőre nagyon bejön az egész, remélem így is marad.

    Tudnátok olyan játékokat ajánlani amik jók (miért is akarnék gagyival játszani, lehetőleg lehet ketten tolni, esetleg még multi is van benne?

    Kérdésem még az, hogy hogy is van a media serveres dolog? Azon keresztül viszi az mkv-kat, vagy maradjak az mkv2vob proginál? A másik, hogy hogy látja a win-es hálózat a ps3 vinyóját? hogy tudok oda bármit is átmásolni?

Új hozzászólás Aktív témák