Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz finecsa #58996 üzenetére

    Érdemes használtat venni? Mire kell odafigyelni kipróbáláskor?
    Érdemesnek érdemes, de csak akkor ha kimondottan jó állapotút fogsz ki és min egy jó fél év gari legyen rajta. Alapesetben én inkább vennék egy újat, főleg hogy ha nem grafika centrikus a fiad ( nem tudom hány éves ) ha , kisgyerekről van szó vagy kisebbről akkor meg főleg újat vennék. Ezt azért írom így, mert pl nekem már ki-kikacsintós a ps4, mert érdekelnek rajta a címek. De egy kisgyerek nem fog hozzád rohanni, hogy kell sztem ő örülni fog ha játszhat.
    Mivel garisat ajánlok és min. a többiek is, arra, hogy meglegyen hozzá a rendes garipapír... mivel Slim-ből már nem fogsz kapni garisat, marad az SS verzió. Itt a gariról látod, hogy 12GB-os vagy 500as...ergó érdemes megnézni, hogy ha papíron 12GB volt de bekapcsolva már 500 akkor miként lett ez a HDD csere... hozzáértően vagy gagyi munka stb.
    Nyilván nézd meg van-e rajta sérülés stb...joy állapota sok mindent elárul főleg a gombok nyomáspontja és az analóg mozgása. + ha tiszta retek egyértelmű :D
    Rakjatok be lemezes játékot...hallgasd meg a meghajtót milyen hangja van...pöcre indul e vagy szenved...és hogy milyen verzión csücsül éppen a ps3 szoftvere...ha tört akkor jó messziről kerülni.

    Multizni kellene neki leginkább FIFA, honnan tudom hogy biztosan nincs és pár nap múlva sem lesz bannolva?
    Hát én úgy tudom ezt pontosan kideríteni nem lehet... hozzáértő személlyel menj megnézni és akkor nem lehet átverni... ha nincs egyetlen gyári lemezes játéka sem és a hdd meg tele van és nincs ps plusa akkor vagy nagyon jó anyagiak között van a srác vagy totál tört. Sok kis apró részlet elárul dolgokat.

    Győzzetek már meg miért érdemesebb PS3-at venni, mint xbox 360-at!
    Utálom ezt a kérdést emberektől. Nézd, alapvetően itt van plus szolgáltatás. Ami azt jelenti, hogy egyrészt ide nem kell live, mint boxhoz, hogy multizz...ingyenes alapvetően..de ha képes vagy áldozni, kb 1500Ft-ot havonta akkor kapsz egy szolgáltatást, amivel ingyen játékokat tudsz leszedni... van közte sok jó cím is meg kisebb is...mikor milyen kedve van a sony-nak. Alapvetően itt a ps3 tábor 99%-a használja, mert a hülyének is megéri azért. Van amikor elég gázos a felhozatal, de éves szinten nézve sokkal jobban jössz ki.

    Másik amiért utálom a kérdést utálom...döntsd el mivel akartod játszani.... ha olyannal ami csak boxra van, akkor vegyetek box-ot...ha olyat ami ps3-on van csak akkor ps3-at...ha meg multicímekről beszélünk akkor mindegy.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák