Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    Uncharted

    Hmm, az első 16 fejezet kifejezetten tetszett, elég jó ez a játék. Bár amikor Drake megjegyzi, hogy na most akkor lopakodni kell, és nem szabad, hogy észrevegyenek, akkor vicces, hogy a feladat ugyanaz, mint addig: lőj le mindenkit.

    Amíg csak a Last of Us volt meg, mint valósághű grafikával megtámogatott TPS, addig nem igazán értettem, miről beszélnek az emberek, akkor, amikor azt mondják, hogy hű de szép játék. Azért nem értettem, mert azért a valóságostól még így is elég messze van a TLoU, és nekem pl. a Dishonored szándékosan elnagyolt, és enyhén grafikája, ami nem is akar tökéletesen élethű, jobban tetszett. Aztán megláttam az Unchartedben az első átvezetőt, és megértettem, hogy miről is beszéltek :D Hatalmas a különbség, főleg, ha ez érdekli az embert (bár engem nem nagyon érdekel, csak meglepő volt).

    SPOILER: Ami kiverte a biztit, az a 17. fejezet. Nem értem a Naugthy Dogot, a Crash Bandicoot, és a Jak and Daxter is sikeres volt, anélkül, hogy bármelyikben lettek volna zombik. :U Bár az Unchartedben nem ijesztőek, csak idegesítő, hogy a 'mi hiányzik innen?' kérdésre azt válaszolták a fejlesztők, hogy: 'hát persze, mutáns indián-zombik!'. Na mindegy, ez mind szigorúan szvsz.

    Persze azért végigtolom, ha jól gondolom, már nincs is sok hátra belőle. Aztán jöhet az inFamous.

Új hozzászólás Aktív témák