Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz HuMarc #54353 üzenetére

    DeadSpace 2-vel en is jatszottam vagy 10 percet.. Nekem sem a vilagom ezek a horrorisztikus jatekok, spoileres lehet: mar az Uncharted 1-nel is huztam a szamat, mikor olyan resz jött, plane ugy, hogy marhara nem szamitottam ra.. Mondjuk nem is az, hogy felek, csak egyszerüen jatszani kikapcsolodni ülök le, nem azert, hogy fölb.sszam magam mert elöugrott valami 8 fejü szörny a sarok mügül aztan szettepett.. :DDD
    De sebaj, megy majd a 2 melle a 3 is, lehet akkor mar megveszem hozza az elsöt is, csak hogy teljes legyen a kollekcio, amivel nem jatszok. :))
    Viszont ha mar igy szoba jött, ennel mennyire függ össze a sztori? Tehat ha megis nekiallnek, van ertelme a masodikkal kezdeni?

    Vessel sem erdekel tulzottan, bar bajom nincs ezekkel a platformerekkel, de az Outland is inkabb a letisztult szep dizajn miatt jött be.
    Mondjuk az tenyleg nagyon jo.

    Ha olyan galamblelkü vagy, szerintem a Last of Us-szal sem fogsz sokaig jatszani, szoval lehet a GoW jobb valasztas. :K Persze ezt csak a videok alapjan mondom, en meg nem probaltam egyiket sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák