Új hozzászólás Aktív témák

  • Kecskenyak

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olvasgattam a témában, s itt is olvastam hozzászólások, de valahogy elvesztem az információk tengerében. S mielőtt hülyeséget csinálok, úgy gondoltam felteszem a kérdéseimet, s remélem olyan (is) tud nekem válaszolni, aki rendelkezik playstation 3-mal.

    Nos, nem vagyok egy nagy játékos, eddig PC-n nyomultam, annyi nekem bőven elég volt. Eddig három olyan játék jelent meg, ami érdekelne engem, de a PC-s társadalom kimaradt belőle (The Last Of Us, Uncharted, Silent Hill Downpour stb.) Mivel nem élek a játékokért, csak nagy ritkán játszok, s inkább filmezek, így letettem arról, hogy konzolt is beszerezzek.
    TV csere már történt, élek-halok a HD minőségű filmekért. Amelyek pedig elég minőségire sikeredtek, azokat Blu-ray lemezen is megvásároltam, hisz időközben újonnan, elég jó áron sikerült hozzájutnom egy Blu-ray lejátszóhoz. Viszont mostanában nem túlságosan tetszik a "hangja", ugyanis egy-két lemeznél olyan, mint ha valami csiszológépet hallgatnék (a lemezek karcmentesek ennek ellenére). Ekkor úgy gondoltam, hogy ideje új lejátszót beszerezni, de azoknak az áraiktól nem estem túlságosan hanyatt. Olykor-olykor belefutottam egy-két konzolos hírbe, hozzászólásba, s az alábbi áruház termékébe botlottam:
    http://www.elektroudvar.hu/sony-playstation-3-slim-12-gb-ps719217527-p105887.html

    Véleményem szerint nem drága, viszont a termékleírásnál a következőre lettem figyelmes:
    "Olvasható optikai adathordozók: BD, DVD, CD"

    Tehát akkor elvileg ebben van egy blu-ray lejátszó, amellyel a blu-ray lemezeken lévő filmeket is le tudom játszani? (Jelzem még egyszer, eredeti lemezekről van szó!) Mert, ha ez a változat tudja pótolni a blu-ray lejátszómat, akkor részemről nem rossz vétel...

    A kérdéseim:
    - Nem akarok multizni, nem akarok letöltögetni sem, s a playstation network se érdekel. Egyelőre a fenti játékok, amik felkeltették az érdeklődésemet. Semmilyen adatot, zenét, filmet nem szeretnék tárolni, mivel erre ott van a PC-m. Ebből fakadóan elég a 12GB?
    - Még egyszer: tudom úgy használni, mint egy sima lejátszót, azaz behelyezett BD lemezekről filmet lejátsza hibátlanul (pl. teljes képernyő stb.) ?
    - Szoftveresen nem akarom manipulálni, eredeti játékokat vennék hozzá. Használhatom-e azokat hozzá, amiket másodkézből kapok.? Pl. vaterán megveszem áron alul mástól, mert az illető egyszer kijátszotta, de nem kell neki, mert teszem azt nem tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák