Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz MajaG #45917 üzenetére

    Volt (mókolt) Xenon alaplapos Core-om. Hangos volt. Volt nem mókolt Zephyr Premiumom. Volt mókolt Jasper Arcade-om. Ezt elcseréltem egy nem mókolt Falconos Premiumra*. Mindegyik hangos volt. Mi számít nálam hangosnak? Ha játék alatt hallom a gép hangját. Egyedül a Falconos gépem nem volt ebből a szempontból hangos. A többi igen. Én autósokkal csak a Burnout Paradise-zal játszottam, inkább lopakodni, tervezgetni, taktikázni szeretek és ilyenkor hallottam a gép hangját.

    Slim 320GB: a hangját se hallani. Okádja a meleg levegőt, de meg se mukkan. Letöltött egy darabig, utána elkezdtem Most Wantedezni, de még csak feljebb se emelte a fordulatszámot :Y Na majd miután dave kitolta a Last of Ust, akkor megizzasztom vele a vasat.

    *drágálltam 1000-1500Ft-ért az írott szarokat (16 évesen váltottam végleg az only original vonalra) és inkább ráálltam a 3-4000Ft-os eredeti cuccokra, amikkel multizni is tudtam. Nem bántam meg a váltást, még ha ingyen lettek volna a nem éppen legális tartalmak, akkor sem. Halo 3 meg Gears 2 multi kárpótolt rendesen.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák