Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Edgeri #40497 üzenetére

    Kb. olyan bug-okra gondolj, minthogy pl. néha "lefagy" egy-egy lény és megdermed, majd kisvártatva újra megindul, de a mozgása esetlen, vagy hogy itt-ott véletlenül átlógtam a falon (ilyen talán egyszer vagy kétszer fordult elő, szóval abszolút nem gyakoribb, mint bármelyik másik játéknál). Előfordult, hogy halál, majd azt követő visszatöltés után a textúrák lassabban töltődtek be, kellett mondjuk 3-4 másodperc (aka. Rage). Szóval ezek szerintem könnyen javíthatók lesznek patch-csel. Ugyanakkor pl. a checkpoint-ok jól vannak elhelyezve, egy-egy hardcore-abb akció után legtöbbször van. Ez nem jött rosszul az Ultimate Badass fokozat mellett.
    Ami gázosabb, az a sok helyen (pl. monitorok kijelzőjén) előforduló, alacsony felbontású textúra, ami lehet, hogy csak konzolspecifikus, mint a legtöbb multiplatform cím esetében.

    Szóval szerintem bőven nem katasztrófa ez a játék, nálam a 10-ből 6 pontot simán megkapna - persze elsődlegesen a tartalom és a hangulat miatt, de egyes elemek (pl. a fegyverek kidolgozása/tuningolhatósága/hangja, a mozgásérzékelő használata/működése/kinézete/hangja, a tengerészgyalogosok kidolgozása/mozgása, a zenék) nagyon adják az Aliens hangulatát. Szóval szerintem hozza az eddigi Alien-játékok szintjét (sajnos egyik sem volt kimagasló), ez is beáll a sorba, rajongóknak kötelező!

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák