Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    válasz Goldwin #38295 üzenetére

    Annyira nem mélyedtem el a játékban mert (nekem legalábbis) nagyon nehéz a single, multin pedig elég nehéz játékosokat találni. Ha bekerülsz valahova, akkor már jó mert mennek a meccsek, de én még nem láttam 3-4 helynél többet, és azoknak nagy része is jelszavas volt, szal a multi nem igazán megy sajnos.

    A játékmenet annyi hogy szét kell szedni a többi kocsit. Ehhez használható mindenféle fegyver, amit a pályán lehet felszedni, plusz van egy állandó kis sebzésű pisztoly szerűség. Meg persze az ütközések is sebeznek.

    Játékmódokat nem ismerem annyira, szerintem ugyanazok vannak mint single-ben. Van Death Match, Team Death Mach, Juggernaut Death Mach (egy bazi nagy kamion mászkál a pályán és azzal is végezni kell), "ketrecharc" (a pálya mindig egy másik részére kell átmenni, ha nem ott vagy folyamatosan sebződsz), de még lehet hogy van, ajánlom Shirin tesztjét az OtherWorldön.

    Single-ben 3 karaktert lehet végigjátszani, nekik van fejenként 6 "küldetésük" a fenti játékmódokból, meg a végén egy boss.

    Őszintén szólva, ha én ezért pénzt adtam volna akkor fájna a dolog, ingyen persze megérte, de ez lehet csak az én single bénaságom.

    Remélem sikerült segítenem :))

Új hozzászólás Aktív témák