Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz DM-Fan #34990 üzenetére

    Nehéz az igényeket és a realításokat közelíteni egymáshoz. Adott kevés idő. Adott egy szar piac ami tele van túlárazott BD tartalommal. Tehát ilyen feltételek mellett néha-néha előfordulhat, hogy veszek, kölcsönkapok BD lemezt, DE ez nem lesz túl gyakori.
    Néha letöltök 3D BD tartalmat, DE egyelőre ez is csak a tévé képességeinek próbája, szintén nem ér 30ezret, 60at pláne, nem tervezem, hogy gyakori lesz, mivel elég az mkv is, amit mind az AppleTV, mind a tévé belső lejátszója, mind a WDTV gyönyörűen elvisz.
    Pl DVD nézésre az Xbox S kiválóan alkalmas, mert szinte hangja sincs már (volt Jasperem is előtte, az hangos volt), és nem fogyaszt olyan vészesen, sőt gyakorlatilag terhelés nélkül (DVD játszás nulla) nem fogyasztja le a 135W TDP-t sem.
    PS3 is szintén új jöhet szóba, ott is gondolom ment lejjebb a csíkszél a gyártásnál, emellett a fogyasztás is csökkenhetett. És meg tudom magyarázni magamnak, hogy kell az a GT5, God Of War 3 pluszba, amit a Box nem ad meg... Illetve talán. Kérdéses, hogy ez így összességében megér-e 60-65 lepedőt, de a fene vinné el, lejátszóm már van egy rakásnyi :)

    Különben sem ártana akkor már lecserélnem a H/K AVR-132-t lecserélni valami HDMI-sre, az még 70... Szóval vegyél ezt vegyél azt, fél misi :)

    Akkor járnék legjobban, ha tennék az egészre magasról, de basszus, rohadt fogyasztói társadalom, egyszerűen belső késztetést érzek...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák