Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz chubii #16906 üzenetére

    Sokadszor ismétlem: BÁRMELYIK account-oddal töltöttél le egy standalone játékot a Store-ból, az MINDEGYIK, a gépen levő account-od alól elérhető lesz. Példa: letöltöttem a Wolfenstein 3D-t a UK account-ommal és ha az USA account-ommal jelentkezek be, ott is megjelenik. Ha játszok vele a UK account-om alatt és trophy-kat szerzek, akkor az a UK account-om trophy-jai között fog szerepelni, az USA account-om alatt viszont nem. A játékkal ettől függetlenül még játszhatok az USA account-om alatt, ha ott is szerzek trophy-kat, akkor az ottani account-tom trophy szekciójába fog kerülni. Azt kell megértened, hogy azáltal, hogy másik országban hozol létre account-ot nem a helyedet változtatod meg, hanem eleve új felhasználói profilt hozol létre, tehát mintha másik személy lenne. Ezért nem jelennek meg a trophy-k sem. Viszont a Sony logikája szerint - helyesen - nagy eséllyel egy gépen azért lehet több profil, mert mondjuk a családból többen használják a gépet, ezért jelennek meg a letöltött tartalmak minden user account-on belül, mégha másik országba is került regisztrálásra.

    Az add-on teljesen más tészta, mert mivel - ahogy már múltkor is magyaráztam - az csak adott régiójú lemezhez tölthető. Tehát ha 2-es régiós lemezed van, akkor USA-Store-ból eleve nem is tudsz hozzá add-on-t tölteni. Más kérdés, hogy az USA-profiloddal bejelentkezve is fogod tudni játszani a 2-es régiós játékot is - meg ugye feltehetőleg a kiegészítőjét is, csak letölteni nem tudsz hozzá további dolgokat az adott profil Store-jából.

    Ha a kártyára azt írják, hogy oda regisztrálj, akkor oda regisztrálj. De ezen nem kéne aggódnod, regisztrálj mindkettőbe. Szerintem a pénznem a lényeg és nem az ország.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák