Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz f27 #16272 üzenetére

    "Sokan beszélnek 2-3évről mikor méltányosági garanciában javítják a gépet! Ez persze nem azt jelenti ,hogy ingyen csinálják meg, hanem valaminek nem a 230% fizeted meg a sony-nál hanem csak a 150% át :)
    Ezt azért írtam ilyen ireálisan kiemelve ,mert sokan azt hiszik hogy akkor ingyen javítják, vagy féláron!
    Vegyünk alapúl egy fejcserét!
    Méltányosági garanciába kicserélik a fejet a gépben 20K ért!A szervíz kicseréli 25K ért!
    "

    "Én még nem hallottam erről a verzioról! Persze ettől még lehet ilyen is !
    Én csak a látszólag kevesebbért javítják verzioról hallottam...
    "

    Ha néha olvasnád is a fórumot és nemcsak írnál bele, akkor láthatnád, hogy már jónéhányszor leírtuk, hogy a méltányossági garancia létező dolog, 3 éves periódusra szól, megbontatlan gépnél lehet kérni és 16.500 Ft-ba kerül. Ezért az összegért bármilyen hibát kijavítanak, legyen az fejcsere, legyen az YLoD, legyen az bármi, plusz új burkolatot kap a géped, az átfutási ideje kb. 3 hét. Kelzsoca kollégának személyes tapasztalata is van már ilyen téren, nagyon elégedett volt a szolgáltatással. Itt olvashattál volna róla.
    Az érintett szerviz kontakt adatai:

    Szerviz üzletág: Sat-Comp Kft.
    Budapest, IX. ker. Mihálkovics utca 18.
    Tel.: 06-1/324-8652, Fax: 06-1/323-0347

    Teljesen hivatalos a dolog, minden (legális) forrásból származó PS3-ra vonatkozik (legyen az FAT vagy Slim) és csak a számla kell meglegyen és a Sony garanciajegy. Másik fórumozó tapasztalatát itt olvashattad volna.

    Milyen 150%-ról beszélsz? Ha jól tudom - magad írtad 2 napja - 20 eFt-ért oldasz meg egy YLoD-ot. Ők 16.500 Ft-ért. Magyarul a Te árad 120%-os az övékéhez képest. Ráadásul ők garanciát vállalnak nemcsak az általuk beépített alkatrészre, hanem az egész gépre.

    Ezért is mertem javasolni, hogy akinek 3 év alatti gépe van, az ezt a megoldást válassza, mert ennél olcsóbban garantáltan nem ússza meg sehol, ráadásul hivatalos garanciával javítják a gépét, amit kitakarítanak és külsőleg is renoválnak.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák