Új hozzászólás Aktív témák

  • djg

    aktív tag

    válasz bwoay #15665 üzenetére

    Ez a két állítás nem üti egymást. Ami több, az jobb ezekben az említett esetekben! (de vannak minél kisebb, annál jobbak is, lásd válaszidő), de azt is írtam, hogy több tényező együttes hatása befolyásol és adja az összképet.

    Igen, láttam már ilyen táblázatokat, és saját tapasztalatom, hogy 5 méterről az analóg RTL 640*480-as felbontása is éles, ez így rendben is van. A gond az, hogy én többnyire nem a tévéről, hanem saját monitoromról nézem, 50-100 cm távolságról és így már látszik. Mivel 23"-os, ha távolabb megyek már messze vagyok. Ezért értékelném, ha bírná az 1080p-t, amit a PC-m bír.
    Gondolom, ha bírná a gép, akkor minden esetben 1080p-ben futna, de a legtöbb játék grafikája már megfeküdné a hardvert (figyelembe véve az optimális, szaggatásmentes, esetleg fix 60 fps-es futást), ezért veszik le 720p-re. Amelyik játék optimalizáltabb, grafikailag igénytelenebb, vagy ilyesmi, azt belövik 1080-ra, ez az a néhány kivétel.
    Tegnap kipróbáltam a Batman: AA demóját, mivel PC-n is toltam a demóját jó összehasonlítási alap volt. Volt különbség, de fogadjuk el, hogy ennyit tud, nem volt olyan rossz azért.

Új hozzászólás Aktív témák