Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz mcwolf79 #15128 üzenetére

    Itt nem csak a DX11-ről van szó. Adott esetben egy multiplatform, DX9-ben futó játék PC-s megfelelője is sokkal szebb PC-n, mint konzolon. Ez tény, ezt lehet nem elfogadni, de attól még tény marad. Amúgy meg nézd meg pl. a Metro 2033-at, vagy az AvP-t DX11-ben és rájössz, hogy miről beszélek.
    Az Uncharted 2-re meg nem nagyon érdemes hivatkozni (ezt már említettem párszor), mert ilyen játék fényévente egyszer jelenik meg, amúgy meg kb. a PS3 legerősebb címe. Ilyen erővel én is hivatkozhatnék a PC-s grafikai színvonalat emlegetve állandóan a Crysis-ra, pedig még mindig nem az az átlag színvonal játékfronton, hiába, hogy 2008-as megjelenés. Egyébként se keverjük a játék szépségét, meg a játékélményt, mert az Uncharted 2 ugyan tényleg brutálisan szép, de nem elsősorban attól jó játék, hanem a story, harcrendszer, (szinkron)színészi játék és a grafika miatt együttesen, magyarul minden együtt van benne. Azért igencsak megnézném mit tudna fullHD felbontásban, high-quality textúrákkal, hidd el, Te is még jobban élveznéd.

    Azt meg nem értem, hogy miért lehetne érv, hogy csomóan CRT-n, meg HD-Ready TV-n nyomják a konzolt. Ha a gyártók is így állnának hozzá, akkor nem lenne fejlődés sem és még mindig akváriumtévék előtt ülnénk. Egy 42" fullHD megjelenítő (akár plazma, akár LCD) 200 eFt alatti összegből megáll. Aki konzolra kiad 70-75 eFt-ot, amihez még játékokat is kell vegyen, annak szerintem nem luxus egy minőségi megjelenítő beszerzése sem. Én igenis fullHD-ban szeretnék játszani, egyszerűen azért, mert brutális élmény. Persze, van, aki mai napig 800x600-ban játszik, mert az a fontos neki, hogy legyen 100 FPS, de engem meg ez nem elégít ki.

    A PS3 mai napig veszteséges üzletág a Sony-nak (ugyan már kevésbé, mint eleinte, de még mindig az), pont ezért menekül már most az új konzol felé. A mostani lépéseivel a Sony nemhogy gyarapítaná a PS3 tábort, hanem elüldözi a meglévő vevőit is. Nézz szét egy kicsit külföldi fórumokon, ahol kicsit érzékenyebbek az emberek a konzolt illetően és konkrétan lincshangulat van az Other OS funkció letiltása, illetve az instabil firmware miatt. Egy vásárlói réteg az USA-ban épp most indít próbapert a Sony ellen a fentiek miatt.

    Lehet szeretni ezt a konzolt, de a fanatizmus azért túlzás.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák