Új hozzászólás Aktív témák

  • kelzsoca

    félisten

    Playstation Store

    Megvásárolt tartalom megosztása:

    Egy megvásárolt tartalmat maximum 5 különböző gépen, de korlátlan számú alkalommal lehet letölteni, Az adott tartalom futtatására egyszerre 5 gépen van lehetőség, ehhez az adott PS3 gépek aktiválva kell legyenek az adott fiókhoz, amely fiókról a tartalmat megvásárolták.
    Az aktiváció automatikusan történik, ami a tartalom letöltésével kezdődik, viszont a deaktivációt manuálisan kell végrehajtani.

    Amennyiben elértük a maximális 5 különböző gépet, az 5 aktivált gép közül valakinek deaktiválnia kell a gépét ahhoz hogy azzal a 6. gépen elinduljon a letöltés/telepítés illetve a játék, ez esetben aki deaktiválja a gépét és a korábban letöltött játékot szeretné elindítani a nem aktivált gépével sajnos a védelmi rendszerrel fog találkozni, ami aktiváció hiányában lép működésbe.

    példával:

    1. István (aki a tartalmat vásárolta, és megosztja a többiekkel)
    2. Gergő (megosztott)
    3. Gábor (megosztott)
    4. János (megosztott)
    5. Viktor (megosztott)
    6. Zoltán (várakozó)

    Az első 5 ember gond nélkül letölti/telepíti/játszik az adott tartalommal.
    A 6. ember, tehát Zoltán csak akkor tudja letölteni az adott tartalmat, ha a fent lévő 5 ember közül valaki deaktiválja István fiókját a saját gépén (mondjuk Gergő az) ekkor felszabadul 1 "slot" és Zoltán is letöltheti/telepítheti/futtathatja a játékot, viszont Gergő így nem tudja elindítani már a letöltött tartalmat, amíg deaktiválva van a gépe

    Tehát így lehet "feloldani" az 5 gép korlátozást.

    [ Szerkesztve ]

    https://vertigostore.eu

Új hozzászólás Aktív témák