Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz tomee987 #2145 üzenetére

    Figyelj már én hol mondtam, hogy mások nem elégedettek vele, vagy hogy én azt nem viselem el? Én csak arra kérdeztem rá, hogy mi alapján írod hogy a nap 24 órájába jó, ha nem is használod a nap 24 órájába, vagy talán egész nap ott ülsz előtte? :D
    Igaz kicsit kötekedésnek tűnik, de igazából nem kötekedésből írtam, csak úgy rákérdeztem, nem tudom miért kell feltétlenül a rossz indulatot kinézni, meg belemenni egymás szidásába, de ha így jobb akkor a kedvedért én is belemegyek :D

    Amúgy meg most komolyan mit vársz? Már mindenhol az volt, hogy kész a VDSL fejlesztés, a címemnél is megjelent minden, beleértve az 50-es netet is, mondom oké, nem kínlódok tovább ezzel a szarral, kivártam még az új TV csomagot is, mondom minden sínen van, jövőre már más szolgáltató lesz, erre miután már megrendeltem és vártam a szerelők érkezésére is egy csomót közlik, hogy sajnos a bekötés nem lehetséges (de előtte felhívtak a központból, hogy minden rendben van és be tudják kötni, mert direkt rá lett kérdezve), szóval elhiheted hogy igen is jogom van szidni őket, főleg hogy azon a napon mikor intéztem meg vártam őket akkor lett volna más dolgom is, de nem baj, hagy szórakozzanak velünk a nagytőkés idióták igazad van, pedig múltkor pont ellenük voltál.
    Egyébként igazad van, nem is kéne magam idegesíteni, ha legalább a PR normálisan megcsinálná itt helyileg a dolgot, de ők is csak balfaszok, ráadásul a szerelőt is olyankor küldik ki, mikor semmi probléma nincs, aztán még elvárnák, hogy kipengessem nekik a pénzt és ezt már eljátszották 2 alkalommal és a probléma mégsem oldódott meg, de tényleg örülök, hogy nincs ilyen problémád velük, nem is kívánom hogy legyen.

    Tudom, az is egy majom banda egy félcigánnyal az élen, nem tudom hogy mit keres még ott az is az összes hülye párttal együtt, de a nép helyébe már kivégeztettem volna mindegyiket hazaárulás okán és kész, de nem, helyette nézhetem TV-be meg YT-on azt hogy mit majomkodnak ott a parlamentben havi 1,5 milliós fizetésért fejenként, kösz hogy felemlítetted. Most is az alaptörvény módosításával szórakoznak miközben az ország és a lakosság a tét, de úgy látszik mindez nem számít semmit.
    Amúgy ugyan ezt csinálták rezsicsökkentés néven és kurva sokan elhitték, pedig csak annyi történt hogy 2-3 évig folyamatosan emelték, most meg elkezdték csökkenteni, de nem ugyan olyan mértékben és nem is fogják visszaállítani, pedig így is úgy is beszedtek vele egy csomó pénzt, de hát hagy fizessen a paraszt, azért van, főleg ha ilyen hülye vezetőt tűr meg.
    De amúgy a fizetésemelések is csak így mennek, bár emelnek, de mindig csak az inflációt kompenzálják vele, igazából értékben egyáltalán nem kapunk többet, de hát így kell, aztán hallgatom az utcán meg mindenhol, hogy de milyen jó meg becsületes az Orbán kormány, mert emeli a fizetést meg a nyugdíjat ... kár hogy észt nem oszt.

Új hozzászólás Aktív témák