Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog

    Akkor a mai tapasztalataim:
    -Az Incense az a legjobban forgalmas helyen hasznos. Mint pl. a Tower Bridge-nél amiről írtam is. Utána még a London Eye-nál kapcsoltam be, hasonló volt a tapasztalat mint azelőtt. Csak sajna korántsem volt eredményes mivel ott valamiért lehalt a hálózat és az internet és naná hogy emiatt buktam el Golduck-ot. Mostantól nagyon figyelem a hálózatot amikor nagyobb dögöt kapok el, mert ha valami nem stimmel, és elfogáskor elmegy egy pillanatra a net, a játék azonnal összefossa magát és instant újraindítás, ami azt is jelenti hogy buktad azt a pokemont.

    -Az incense amúgy máshol nem nagyon hatásos, mivel csak a közelben lévőket hozza közelebb, ritkábbakat nem tesz le amiatt a környékre (mondjuk ezt a Wigglytuffom csúnyán megcáfolja, de nehéz eldöntenem a csali miatt került e az oda)

    -Ami újat ma szereztem az: Wigglytuff, Poliwhirl - ugyanis annyi Poliwaget vágott hozzám a játék hogy kitelt egy combosabb Evolve, Gloom, Rhyhorn, Geodue, Persian, Dratini, Ekans, Clefairy, Haunter és Koffing, Kingler aminek nagyon nagyon de nagyon örülök. Az egyik kedvencem, nagyon régóta pályáztam rá, illetve egy nyamvadt Exeggcute, amit a 10KM-es tojásból dobott (kenje a hajára) Mindeközben 14-ről 16-os szintre léptem ez alatt szóval nincs panasz :D

    Kinglert egyébként próbálom majd top championnak tenni amíg nem lesz meg Charizart :P

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák