Új hozzászólás Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz raven84 #9950 üzenetére

    Aki KSZ-nél vásárolta/fogja vásárolni gyorsan írja be a PSC ID-jét a megjegyzés rovatba. 30 nap PS+ előfizetést kap ajándékba!

    Eddigi személyes tapasztalatok: Killzone nagyon szép, de nekem annyira nem jött be.Látványra szebb az AC4-nél. Most AC4-t próbálgatom. Szép, de azért nem dobom hanyatt magam a látványtól. Látszik, hogy nem kifejezetten "csak" PS4-re íródott. Persze ez nem azt jelenti, hogy csúnya lenne, de lesz ez még sokkal szebb is.

    A ventillátornak elég nagy hangja van, hangosabb, mint a slim PS3.

    Netsebesség (wifi-n keresztül) ping 6ms, fel-letöltés stabil 20-20 Mbit (40/20-as digi kábel).

    A stand by módot nem értem, ugyanúgy búg tovább a gép és amikor felkeltem, nem tudom onnan folytatni a játékot, ahol abbahagytam. Ennek utána kell néznem.

    A controller kényelmes és jó, szokatlan a "start" gomb hiánya. Szélesebb és nehezebb, mint a DS3.

    iPhone 5-tel (iOS 7) a PlayStation app segítségével kommunikál. Ilyenkor több funkcióját használhatjuk a telefonnak. Másodlagos kijelző, gépelésnél virtuális billentyűzet lehet a telefonból (kényelmesebb, mint controller-rel gépelni). Navigálásra is használható és a PSN fiókunk karbantartására, barátok kezelésére.

    Kamera: 3-4 percre próbáltam ki. Nem full HD , de jelentősen jobb a PS3 kamerájánál. Elvileg arcfelismerő funkciója is van, ami beazonosítja a User-t. Ezt a funkcióját még nem próbáltam. A kis mini robot-okkal hülyéskedtem egy picit. Igazából nem sok értelmét látom. Remélem lesz majd program, ami rendesen kihasználja.

    Hirtelen ennyi, most vissza AC4 :)

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Új hozzászólás Aktív témák