Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibcsó

    aktív tag

    Kedves regisztrált vásárlónk!

    Sajnálattal közöljük, hogy a PlayStation 4 hazai forgalmazása körül kialakult félelem beigazolódott, vagyis a konzol hazai disztribútora az általunk megrendelt mennyiségnek csak a töredékét képes biztosítani számunkra, igen kellemetlen helyzetbe hozva ezzel minket. A PS4-re leadott előrendeléseket ezekben a percekben kezdtük feldolgozni, így minden kedves előrendelőnk elektronikus levél formájában lesz értesítve a tényről, hogy tudjuk-e számára biztosítani a kívánt tételt, avagy sem. Kérjük, ez ügyben ne telefonáljatok, az előrendelésekkel kapcsolatos e-mailek folyamatosan kerülnek kiküldésre már a mai naptól.

    A fenti közlemény mellett egyúttal felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy üzletünknek más (sajnos költségesebb) forrásból ugyan, de sikerült néhány PlayStation 4 500GB + Killzone: Shadow Fall Bundle csomagot szerezni, melyet 169990 forintért akár már mai napon is átvehettek. Az ajánlat természetesen nem befolyásolja a már meglévő előrendeléseket, pusztán csak egy extra lehetőség a Sony játékgépének biztos beszerzésére.

    Azok a megrendelőink és leendő vásárlóink, akik nem fértek bele a teljesíthető előrendelések első körébe, illetve nem kívánnak élni a fentebb ismertetett ajánlattal, 2014 februárja környékén számíthatnak a konzol beérkezésére.

    Megértéseteket köszönjük!

    CC Team

Új hozzászólás Aktív témák