Új hozzászólás Aktív témák

  • Tavares

    tag

    sziasztok, látom mindenki a Battlefield-en pörög, ami totál megérthető mert fasza lesz, de lenne egy mellékes kérdésem, ugyanis van egy kis gondom, hátha tud valaki segiteni :)
    az a szitu, hogy hétvégén nem voltam a lakhelyemen, hanem vidéken voltam szülőknél (és természetesen velem együtt a PS4 is :D ), ott nem volt semmi probléma, viszont tegnap mikor visszajöttem az albérletbe, akkor azt vettem észre, hogy a gép nem tud rendesen csatlakozni a netre, azaz:

    Optain IP Address Successful
    Internet Connection Successful
    PSN Sign-in Failed
    NAT Type Failed
    Connection Speed (Download) ~100 Mbps
    Connection Speed (Upload) ~5 Mbps

    Azt kell tudni, hogy UPC netem van, és eddig sosem volt ilyen probléma vele, bár régebben szarakodott a WiFi-je, de kábelről tolom. A router beállitásaiban nem láttam semmit ami gondot okozhatna, ezért csináltam rajta egy Gyári beállitások visszaállitását, de azóta se jó. Router tűzfal nem blokkol semmit.

    Tud valaki valami tippet, hogy mit kellene megnéznem, esetleg átállitanom? Vagy szólni kéne a UPC-nek? Szólnék én, csak 2 gond van ezzel:

    1: Albiban vagyok, a tulaj külföldön él, a megbizott ügyintézője szintén külföldön nyaral (már vagy hónapok óta), és nem hiszem, hogy megadnák nekem a beazonositáshoz szükséges adatokat
    2: Ha sikerülne is az 1-es pont, akkor sem valószinű, hogy a UPC-s telefonos hölgy felfogná, hogy miről beszélek :D (haverom járt már igy)

    egy szó mint száz: tud valaki segiteni? :D bármilyen tippet szivesen veszek és köszi előre is! :D

    természetesen:

Új hozzászólás Aktív témák