Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Payphone #281753 üzenetére

    Megjósolhatatlan, hogy mennyi lesz a PS5 ára 2-3 év múlva. Elméletileg mostanra a használtaknak simán 100e Ft alatt kellene lenniük, de a készlethiány durván felverte az árakat (ha jól emlékszem, akkor tavaly még a használtak is többe kerültek, mint amennyi az eredetileg meghirdetett nyitóár volt), szóval felelőtlenség lenne biztosat mondani. Ha bizonytalan jóslat is érdekel, akkor sztem pár tízezret spórolhatnál egy mostani eladással és 2 év múlva történő újravásárlással (most is van eladó, garis példány 135 ezerért a HA-n és 2 év múlva sem hiszem, hogy 75e Ft alatt lesz az ára - de persze ki tudja).

    Én a PS5 megjelenése óta időről-időre körülnézek a piacon, hogy megérkezett-e már a "buying signal" néhány olyan játék képében, amivel már nem tudok PS4-en játszani, de - veled egyetértve - én is úgy látom, hogy eddig elég gyér a felhozatal (persze tudom, hogy ez szubjektív megállapítás). Ebben mondjuk az is szerepet játszik, hogy még csak most játszom az évek óta polcon lévő The Last of Us II-vel, szóval van itthon kijátszatlan tartalom bőven. :K

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P20S és P20HD tablet, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák