Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz laceszgamer #25417 üzenetére

    Azért kicsit fájdalmas ilyeneket olvasni, ja meg "azért pörög mert amd ketyere van benne" .. :W
    Csak úgy megemlíteném, hogy most múlt 8 hónapos a konzol, nem is csak fél éves. Meg esetleg az is érdekes lehet, hogy PC fronton sincs AMD APU -ból jelenleg más/jobb architektúra, sőt. GPU magok is csak nagyobb die, több tranyó ,több fogyasztás társai...
    Röviden: jelenleg közünk nincs ahhoz, hogy ugyanezt a teljesítményt kivegyük kissebb fogyasztásból. Ez már eleve nagyon korrekt fogyasztás a teljesítményhez képest, de nyilván lesz új verzió, de arra akkor még várhatsz bőven.
    Ha marketinget nézem akkor sem lesz még jó ideig, most jön majd ugya a TLoU meg a Destiny -s PS4, ez szeptember, ez lesz a Q4 nagy újdonsága PS4 hardver terén. Egyből ezután kizárt, hogy bedobják, hogy "ja srácok itt a v2 amúgy"..

    Mindent figyelembe véve szvsz. 2015 végére, 2. évfordúlóra llehetséges, hogy jön valami v2, de egyáltalán nem biztos, hiszen nem sűrget az idő. Nincs szériahiba mint előzőeknél volt, nincs túl nagy fogyasztás semmi baj nincs ezzel. PS2 esetében is azt hiszem 4 évet kellett várni a slimre.

    Gebesz77 én meghallgattam a videód ( #25361 ), de semmi olyasmit nem hallok rajta amit én vagy bárki más ne tapasztalna. Meleg van, felpörög a venti, annak meg hangja van. Semmi fémes csúnya zúzós hang nem jöt át a vidiből, csak a "légáramlaté". Élőben lehet, hogy más, de ha nem akkor emiatt én nem reménykednék cserében...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák